Bahar E001

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Ovo je priča o Bahar, mladoj i naivnoj devojci koja živi u Istanbulu sa majkom Nuran, ocem Iljasom i sestrom Efsun. Zbog loše porodične finansijske situacije, prinuđena je da napusti školu i zaposli se u poslastičarnici, kako bi pomogla svojoj porodici. Ona je pažljiva, optimistična i vredna devojka, za razliku od svoje sestre Efsun, koja je potpuno drugačija. I dok Bahar čini sve da ne bi li usrećila svoju sestru, Efsun radi sasvim suprotno.

Bahar je u stvari usvojena, ona je kći Mehmeta Emira, bogatog i uspešnog biznismena, a to je tajna za mnoge, pa i za samu Bahar. Jednom davno, njen pravi deda nije želeo da se njegova ćerka uda za Mehmet Emira. Razdvojio ih je i skrivao njenu trudnoću. Prilikom porođaja Baharina majka je preminula, a potom Bahar daju na čuvanje porodici koja radi u njihovoj kući kao posluga i oni je odgajaju. Ova tajna proganjala je Baharinog dedu tokom većine života i to je za njega bio najveći teret. Zato je odlučio da naizad kaže istinu Mehmet Emiru. Međutim, smrt ga sprečava u toj nameri. Nuran i Iljas odlučuju da Bahar ne kažu istinu i na njeno mesto postavljaju svoju ćerku Efsun. Sprovode plan u delo i predstavljaju Efsun kao pravu Mehmet Emirovu ćerku.

Bahar, ne znajući istinu o svom poreklu, nastavlja skroman život, dok Efsun počinje novi koji joj u suštini ne pripada.

Pošaljite vaš komentar

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati video.