Casna rec (2020- ) – Epizoda 1


Priča o slučajnoj ljubavi. Ovo je priča o Jamanu Celebi, vlasniku ogromnog bogatstva koji će se suočiti s teškim izborom. On mora da održi obećanje koje je dao osobi koja mu je pružila novi život. U međuvremenu, u turskom konzulatu u Bejrutu, preliepa Izraelka sa novorođenom bebom u naručju očajnički traži svog spasioca.

Životi ovo dvoje ljudi spojit će se u lepu ljubavnu priču koju očekuju teške prepreke i iskušenja, ali ljubav će pobijediti. Porodica Adabejli ostavlja zakone i pravila koja su uspostavili na ostrvu koje posjeduju. Džihan Adabejli je vlasnik celokupnog bogatstva i nekretnina. Iznenada telefonski poziv stiže na ostrvo Adabejli i ovim pozivom se život Džihana Adabejla mijenja zbog časne reči koju je dao čoveku za spas života prije mnogo godina i stiglo je vrijeme da se ta reč održi. Osoba koja je pozvala je Isra.

Isra ima samo jednu nadu; Džihan Adabejli!. Njena posljednja nada sa novorođenom bebom u naručju je da pozove Džihana. Džihan Adabejli se odmah uputio do svog aviona kako bi odletio u Liban.Faruk je podigao sve u gradu za potragom za Isrom i njegovim detetom i Džihan je prinuđen da donese odluku koja će mu promeniti život. S dolaskom Isre u vilu Adabejli kao Džihanove supruge, spokojni životi svih na ostrvu Adabejli poremetiće se…

0 0 votes
TVOJA OCENA
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments