BALKANJE.COM

Paramparca Ep.12 - NAJAVA

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Paramparca epizoda 12 sa prevodom - Dok se Cihan u bolnici bori za zivot jer ga je Alper upucao , Dilara to koristi bas kao priliku da krene sa svojim planovima ( ima ih vise?? vadi ih ko iz rukava).
Kada je Ozkan grubo rekao Guseren da “Cihan vise ne postoji”, osetila je to kao poslednji udarac. ( Ne daj se Gul, ne zoves se ti dzabe “Uspravna ruza”-Gulseren ).
Obracun u bolnici:
Gulseren odmah trci u bolnicu da vidi Cihana i tamo nalece na Dilaru. Ova joj kaze da ne moze da vidi Cihana nikako i bukvalno je izbacuje iz sobe.
Gulseren, koja jos ne moze da veruje kroz kakve muke prolazi u zivotu, suocice se sa jos jednom vaznom situacijom koja ce joj preokrenuti zivot naopacke.( E moja Gul, samo se seti, imas nas).
Alper i Solmaz u isto to vreme misle da su dosli do dna, do kraja, ali ono sto ce se desiti ce oboje osamutiti.
Na drugoj strani u vili niko vise ne obrca paznju na Hazal i ona ce da uradi nesto zadivljujuce da ce svi biti zapanjeni.

Pošaljite vaš komentar

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati video.