BALKANJE.COM

Paramparca Ep.21 - NAJAVA

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Džihan je upao u zamku koju mu je postavio gdin Rahmi, slikan je u hotelu sa Alev. Džihan pokušava da objasni to Gulseren. Gulseren, međutim, ima svoje razloge da ne poveruje Džihanu. Džihan je prvi put progovorio otvoreno i rekao je: "Gulseren, ti si jedina žena u mom životu..."
VELIKI ŠOK ZA DILARU!
Dilara uživa u novonastaloj situaciji i misli da je uspela da odvoji Džihana od Gulseren, odlazi kod Džandan da razgovara sa njom o tome, međutim osoba koju će tamo videti šokiraće je! Rasprava između Džandan i Dilare navešće Džandan da pokaže lice koje do sada nismo videli.
OZAN ĆE BITI ŽRTVA SVOJE DOBRE NAMERE!
Ozan nije svestan toga kako će se okončati njegova ljubav sa Muge. Gdin Rahmi i Hazal će zbog dokaza koji imaju jedan protiv drugog morati da se izmire.

Pošaljite vaš komentar

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati video.