Put života – Hayat Yolunda (2014-2015) – Epizoda 2

Serija “Put Zivota” – Privatna klinika Prof. Dr. Vejsela je zbog finansijskih problema dosla do ruba bankrota. Dr. Vejsel je celog zivota radio pokusavajuci da spasi zivote svojih pacijenata. Ubrzo, vecina lekara iz bolnice prekida radni odnos.
Dr. Vejsel zeli novi pocetak, da uvede nova pravila i daje ponudu za posao nekolicini uspesnih hirurga koji su bili njegovi studenti iako svi rade u razlicitim krajevima Turske. Vecina njih odbija poslovnu ponudu sto ozbiljno utice na zdravlje doktora Vejsela.
U zelji da pomogne svom ocu Jelda razgovara sa bivsim kolegama i uspeva da ih ubedi da rade u Dr. Vejselovoj bolnici. Safak iznenadno saznaje da je suprug vara sto rusi ceo njen svet. bolnica je brujala od price o zabranjenoj ljubavnoj aferi Safak-inog supruga i Melis, njene pomocnice.
Trazi da joj suprug objasni i on joj predlaze da se razvedu. Nije zelela da napusti Izmir, bila je cenjen i izvrstan lekar ali je razmisljala o Jeldinoj ponudi. Mladi hirurg Selim, specijalista za operacije mozga, radi u prestiznoj Istanbulskoj bolnici, prisiljen da napusti posao zbog tragicnog zavrsetka jedne od njegovih operacija…

Režija: Feride Kaytan
Uloge: Ediz Hun, Nur Fettahoğlu, Engin Öztürk, İlker İnanoğlu, İpek Karapınar, Yıldıray Şahinler, Sinem Öztürk, Burak Yamantürk, Ceyda Tepeliler, Fulya Ülvan…

KAKO GLEDATI - KONTAKTIRAJTE NAS