BALKANJE.COM

U ime casti Ep.104

Ako imate sugestije ili trebate pomoć KONTAKTIRAJTE NAS

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV! //azoaltou.com/afu.php?zoneid=3664828

U ime casti epizoda 104 sa prevodom - Amir laže Ilinci govoreći joj da je došao po vjenčani list. Aziz kaže da će ići u Bukurešt bez Oxane. Zahira govori Silviji da se želi uključiti u obrazovne projekte za arapske žene i zaštitu djece. Amir uvjeri Ilincu da odu u restoran i porazgovaraju o poništenju brakova. 

Cici moli brata da joj donese drogu, ali Kuki odbija. Ilinca kaže Amiru da je Zmija slao cvijeće i optužuje ga jer se bez imalo oklijevanja oženio s Carmen.

Ilinca vraća Amiru prsten koji joj je dao i moli ga da se neko vrijeme drži podalje od Victora. Aziz saznaje da njegov vozač nije našao Stiucu. Amir nalazi Aziza u njihovoj kući u Bukureštu. 

Carmen kaže Azizu da se udala za njegova brata. Coco se želi vidjeti u ogledalu. Abdullah joj daje sedative. Usman i Aziz idu prema mjestu gdje se nalazi kamion s oružjem. Aziz zove Oxanu i javlja joj novosti. Amir se oženio s Carmen. Aziz se susreće s vozačem koji vozi kamion s oružjem, ali saznaje da je policija pokrenula akciju i da ih traže. Ovidiu upozorava Amira neka ne dopusti Carmen da naudi Ilinci.

Commenting disabled.